Skaber_strømmenTilbyder workshops i kreativ flow processer, føre jer igennem forskellige kreative processer, som skal bringe jer ud af vante processer. Det kunne være at lave collage, tegne med og på forskellige materialer, tegne med nye redskaber, eller bygge noget af affald. Det kan enten være i samspil med andre eller som eget arbejde. Vejen er gennem leg og flow praksis at finde ind til et fælles rum, hvor man skaber af glæde. Hvor man er til stede i nuet og reagerer på det umiddelbare frem for det styrede og gennemtænkte. For mere info skriv til:  linefrank@gmail.com                           

OM WORKSHOPPEN

Ønsket er at skabe en proces for jer, hvor man ikke er styret af en produkt tanke - men i stedet har fokus på at dykke ned i selve nydelsen ved at skabe og at have et materiale i hænderne.

Det vil føre jer igennem forskellige kreative processer, som skal bringe jer ud af vante processer. Det kunne være at lave collage, tegne med og på forskellige materialer, tegne med nye redskaber, eller bygge noget af affald. Det kan enten være i samspil med andre eller som eget arbejde. Vejen er gennem leg og flow praksis at finde ind til et fælles rum, hvor man skaber af glæde. Hvor man er til stede i nuet og reagerer på det umiddelbare frem for det styrede og gennemtænkte. Man vil bevæge sig igennem en følelse, hvor man føler man glemmer tid og sted, og glemmer tanker om at styre processen hen imod et produkt. En opdagelsesrejse ind i en selv med det skabende og legende som fokus.

Vi arbejder på at bevidstgøre kreative processer, for at åbne op for et flow, hvor man følger sin intuition og lyst. Vi kender det begge fra vores egne kunstneriske og design arbejdsprocesser, hvor vi bruger det til at opdage usete strømninger og stemninger, der måske senere bliver til reelle værker. Vi oplever, at der er en værdi i, at være i dette kreative rum sammen med andre, fordi det giver et legende modspil og spejl.


Skabelse af billleder på stranden


Skabelse af billleder på stranden